Faux Gras® de GAIA met veenbessen

GAIA lanceert exclusieve smaak

Na tien jaar Faux Gras® lanceert GAIA een nieuwe smaak: veenbessen. Een exclusief product, bedoeld voor alle fijnproevers die op zoek zijn naar een diervriendelijk alternatief voor foie gras.

GAIA's assortiment Faux Gras®, het heerlijke en 100% diervriendelijke alternatief voor foie gras, breidt zich uit. Faux Gras® is nu ook beschikbaar met veenbessensmaak: gastronomisch, fruitig en gezond.

Omzet stijgt

Waarom deze keuze? De smaak komt uiteraard op de eerste plaats: deze donkerrode bes, familie van de bosbes, biedt een stevig en knapperig vruchtvlees en een licht fruitige smaak. Een unieke smaak die goed te combineren valt met andere smaken in de keuken. 

GAIA's Faux Gras®, gelanceerd in 2008, en volledig vrij van dierenleed is een 100% diervriendelijk alternatief voor foie gras. De verkoop stijgt jaar na jaar en het was dan ook tijd om een nieuwe smaak aan te bieden. "In 2018 werden maar liefst 500.000 doosjes "klassieke" Faux Gras® de GAIA verkocht”, legt Ann De Greef, algemeen directeur van GAIA, uit. “Met deze nieuwe exclusieve veenbessensmaak hopen we nog meer mensen te overtuigen.”

Een exclusief product

In eerste instantie zal Faux Gras® de GAIA met veenbessen - dat het veganistische label draagt - uitsluitend verkrijgbaar zijn bij Colruyt (vanaf 9 december 2019). U kan heerlijke recepten met deze nieuwe Faux Gras® de GAIA vinden op www.fauxgras.be. "GAIA's Faux Gras® met veenbessen is ideaal voor feestelijke voorbereidingen. De textuur en smaak maken een grote verscheidenheid aan gerechten mogelijk: smeerbaar, in saus, in vullingen of in blokjes gesneden in warme of koude bereidingen", legt Malika Hamza, een gerenommeerde food designer uit, die exclusieve recepten voor GAIA heeft ontwikkeld.

De klassieke Faux Gras® de GAIA is te koop bij Carrefour, Champion, Colruyt, Cora, Delhaize, Intermarché, Jumbo, Lidl, Makro, Match en in talrijke natuurvoedingswinkels.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over GAIA

GAIA, of Global Action in the Interest of Animals, verenigt verdedigers voor dierenwelzijn en ijvert voor dierenrechten in België. GAIA werd in 1992 opgericht en heeft meer dan 50.000 leden en aanhangers. GAIA stelt de wreedheid en het dierenmisbruik aan de kaak door onderzoek en actieve, vreedzame campagnes.


Contact

Hopstraat 43 - Rue du Houblon 43 1000 Brussels

02 245 29 50

[email protected]

www.gaia.be