GAIA lanceert nieuwe Faux Gras® website in aanloop naar de feestdagen

Eindejaarscampagne Faux Gras® de GAIA neemt vliegende start met nieuwe website en overheerlijke recepten

Brussel, 25 oktober 2016 – De Faux Gras® website van GAIA is helemaal vernieuwd en daar is de dierenrechtenorganisatie bijzonder trots op.  Faux Gras® de GAIA is een feestelijk en overheerlijk alternatief voor foie gras tijdens de feestdagen en bij feestelijke aangelegenheden.  Op de nieuwe website vind je dan ook tal van nieuwe en lekkere recepten die de consument uitnodigen om resoluut te kiezen voor de verfijnde en delicate smaak van Faux Gras®. “Ook al eet je maar één keer per jaar foie gras, het is en blijft één keer teveel.  Zo  wordt immers de wrede praktijk van dwangvoederen voor de productie van foie gras in stand gehouden,” zegt Ann De Greef, directeur van GAIA. “Onze Faux Gras® de GAIA is een feestelijk en overheerlijk, ethisch alternatief voor fijnproevers en levensgenieters.”

Faux Gras® de GAIA bevat verfijnde ingrediënten zoals truffel en champagne en is bovendien 100% biologisch en diervriendelijk. Faux Gras® de GAIA is volledig plantaardig. Nieuw vanaf dit jaar is dat palmolie vervangen werd door kokosvet.

26 ton Faux Gras® in 2016

Sinds de start van de verkoop van Faux Gras® in 2008, ronden we dit jaar de kaap van 200.000 stuks, oftewel 26 ton.  “We kunnen alleen maar vaststellen dat de verkoop jaarlijks stijgt en dat is uitstekend nieuws” aldus Ann De Greef. “Almaar meer consumenten kopen bewust geen foie gras meer en kiezen resoluut voor Faux Gras®, een volwaardig alternatief met respect voor mens en dier.”

Faux Gras® de GAIA is vanaf het najaar te koop in de meeste grootwarenhuizen en tal van natuurvoedingswinkels in België behalve in Aldi en Albert Heijn (Albert Heijn verkoopt ook geen foie gras). In Frankrijk, het foie gras-land bij uitstek, stijgt de verkoop jaarlijks en is Faux Gras® onder andere verkrijgbaar bij Auchan, Greenweez, Nos Meilleures Courses en Relais Vert.

Laat het smaken

Faux Gras® is van nature overheerlijk en kan gewoon op toast worden geproefd met of zonder bijvoorbeeld (uien)confijt. Het is ook een verfijnd ingrediënt voor een origineel, zoet of hartig recept.

Lekkerbekken kunnen smullen van crème brûlée met Faux Gras® de GAIA, geconfijte peer en peperkoek, tofu ‘Rossini' met Faux Gras® of de onweerstaanbare Faux Gras® de GAIA veggieburger!

Tal van smakelijke en verrukkelijke recepten en meer informatie over de campagne van GAIA vind je terug op www.fauxgras.be.

----Einde persbericht----

2015_-_final_fg_report_broom_rochlitz_nl_final_0.pdf

PDF - 5.8 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over GAIA

GAIA, of Global Action in the Interest of Animals, verenigt verdedigers voor dierenwelzijn en ijvert voor dierenrechten in België. GAIA werd in 1992 opgericht en heeft meer dan 80.000 leden en aanhangers. GAIA stelt de wreedheid en het dierenmisbruik aan de kaak door onderzoek en actieve, vreedzame campagnes.

 

Neem contact op met

Hopstraat 43 - Rue du Houblon 43 1000 Brussels

02 245 29 50

press@gaia.be

www.gaia.be