Uitnodiging 30 jaar GAIA – Prins Laurent komt ook! (23/10)

Brussel, 19 oktober 2022 – Nu zondag, 23 oktober viert GAIA 30 jaar strijd voor dieren, hun rechten en hun welzijn. Samen met talrijke dierenvrienden, GAIA-sympathisanten, de drie ministers van Dierenwelzijn van ons land én in aanwezigheid van niemand minder dan Prins Laurent blikken we terug op 30 jaar strijd voor dieren. En we kijken natuurlijk naar de toekomst, om onze impact nog te vergroten en nog meer vooruitgang te boeken voor de dieren.

Wanneer: zondag 23 oktober 2022, van 13u30 tot 18u

Waar: Brussels Expo

7 op de 10 Belgen vinden GAIA noodzakelijk, dat blijkt uit een recente opiniepeiling die uitgevoerd werd door GAIA. De resultaten die we de afgelopen jaren behaalden voor de dieren, konden we enkel behalen met de steun van al onze sympathisanten. Op zondag 23 oktober willen we hen daarvoor bedanken, tijdens de 30 jaar GAIA-dag.

Samen met de drie ministers van Dierenwelzijn (Ben Weyts, Bernard Clerfayt en Céline Tellier) evalueren we het beleid kritisch. U bent van harte uitgenodigd op deze onvergetelijke dag.

Wat kunt u verwachten?

  • We blikken terug op 30 jaar GAIA, met memorabele gebeurtenissen en campagnes uit onze geschiedenis.
  • De grote GAIA-peiling: hoe denken de Belgen over GAIA en onze impact. En hoe is het gesteld met de maatschappelijke normen en waarden met betrekking tot dierenwelzijn en dierenrechten?
  • Boeiende gesprekken over de werken van GAIA.
  • Evaluatie van het vroegere en toekomstige beleid met de drie ministers van Dierenwelzijn.
  • Toekomstperspectieven voor dieren en doelstellingen van GAIA voor de komende 30 jaar.
  • Aanwezigheid van onze Katmobiel en onze GAIA Taste Truck, met lekkere proevertjes plantaardige vol-au-vent.
  • Een heerlijke vegan verjaardagstaart, aangesneden door Prins Laurent.
  • Infostands en shop.
  • Ontmoeting met Ann De Greef en Michel Vandenbosch, de oprichters van GAIA, maar ook met het GAIA-team en de vrijwilligers.

Komt u graag langs, of stuurt u graag een journalist en/of cameraploeg naar de verjaardag, dat kan. Graag een seintje bij pers@gaia.be.

Meer info

GAIA-directeur Ann De Greef: 0477 53 42 02

GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch: 0475 45 20 15

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over GAIA

GAIA, of Global Action in the Interest of Animals, verenigt verdedigers voor dierenwelzijn en ijvert voor dierenrechten in België. GAIA werd in 1992 opgericht en heeft meer dan 80.000 leden en aanhangers. GAIA stelt de wreedheid en het dierenmisbruik aan de kaak door onderzoek en actieve, vreedzame campagnes.

 

Neem contact op met

Hopstraat 43 - Rue du Houblon 43 1000 Brussels

02 245 29 50

press@gaia.be

www.gaia.be