Uitnodiging Symposium (25/4) 'The Evolution of Food: Towards Animal-Free and Sustainable Technology'

Nog maar een paar tickets beschikbaar!

Vorige week maakte de Nederlandse regering bekend dat ze 60 miljoen euro zal investeren in cellulaire landbouw. Onze noorderburen zien duidelijk brood in deze nieuwe technologie, en niet alleen financieel. Ze erkennen ook de baten voor het klimaat, de gezondheid en het dierenwelzijn.

Meer dan ooit is een transitie naar slachtvrije en plantaardige voedselproductie- en -consumptie noodzakelijk om de toekomst leefbaar te houden, zowel voor de mensheid als voor de dieren. De tijd dringt.

Wilt u meer te weten komen over de stand van zaken betreffende nieuwe, baanbrekende technologieën die kunnen leiden naar een heuse voedselrevolutie?

Kom dan naar ons gratis symposium op maandag 25 april 2022 in Brussel (Museum voor Natuurwetenschappen).

Organisatie: GAIA in samenwerking met Eurogroup for Animals.

Inschrijven kan hier.

Als bijlage vindt u de brochure waarin de boeiende sprekers (experten uit binnen- en buitenland die op het symposium hun kennis zullen delen en in dialoog zullen treden) kort voorgesteld worden.

Speciale eregast: de wereldvermaarde dr. Jane Goodall.

Programma Symposium
Programma Symposium

Booklet Symposium

PDF - 3.5 Mb

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over GAIA

GAIA, of Global Action in the Interest of Animals, verenigt verdedigers voor dierenwelzijn en ijvert voor dierenrechten in België. GAIA werd in 1992 opgericht en heeft meer dan 80.000 leden en aanhangers. GAIA stelt de wreedheid en het dierenmisbruik aan de kaak door onderzoek en actieve, vreedzame campagnes.

 

Neem contact op met

Hopstraat 43 - Rue du Houblon 43 1000 Brussels

02 245 29 50

press@gaia.be

www.gaia.be